Despre noi

SC DOMA SRL este o societate cu capital integral privat înființată in anul 1995, înscrisă la Registrul Comerțului sub numărul J07/141/1995, având codul fiscal RO7276241, fiind situata in sat Cătămărăsti Deal, Nr.725, comuna M. Eminescu, jud. Botoșani, Romania.

Activitatea specifică SC DOMA SRL este obținerea arpacașului din grâu si a cerealelor expandate obținute din arpacaș de grâu decorticat cu adaos de arome si coloranţi alimentari. Personalul angajat este unul calificat cu experienţa de lucru îndelungată.

SC DOMA SRL este implicată în a obţine produse sigure din punct de vedere a inocuităţii alimentului, de bună calitate astfel încât să îndeplinească cerinţele şi aşteptările clienţilor, societatea având implementat și certificat IFS FOOD version 6 din luna aprilie 2014.

Scurt istoric

In anul 1994 dl. Pînzaru Constantin si dl. Huțanu Gabriel au inceput constructia instalației de produs pufarine, ca dezvoltare a unei idei timpurii încă din timpul facultății. O parte din utilajele componente ale instalației de producere pufarine au fost proiectate si construite in regie proprie. In primii ani producția s-a desfășurat intr-un spațiu mic ~ 100mp si un număr mic de salariați max. 10, dupa care s-au construit 2 spatii de productie in suprafata de 1100 mp. Aici se produceau sortimentele Arpacașul de grâu ,Cereale din grâu cu miere,cacao, Cereale din orez cu miere,cacao si produsul de baza pufarin-denumit Pufidom. A urmat o perioada de dezvoltare a investiţiilor prin extinderea spatiilor de producție, spatii de depozitare ,amenajarea corespunzătoare a fluxului tehnologic si achiziţionarea de utilaje performante, producţia crescând de la o luna la alta. 2012 este anul care marchează începutul construcției unui nou sediu in localitatea Cătămărăsti Deal, jud. Botoșani.

În prezent

Pe 21.05.2016, societatea a inaugurat noul sediu,care se compune din spatii de producție, depozitare, auxiliare dispuse pe 3 nivele P+1+2, cu o suprafață de 3600 mp, 6000 mp curte betonata, având un personal compus din 40 de persoane. Capacitatea de producție este de 250 t / luna , societatea livrând pe piața internă și externă (Italia, Franța, Spania, Anglia). Tehnologia folosită a fost modernizată în totalitate.

Dezvoltare de produse noi

Deoarece in noul spațiu existau oportunități, iar firma avea in dotare și utilaje nefolosite s-a ivit necesitatea și oportunitatea studierii posibilităților tehnologice pentru obținerea unor produse gen batoane din cereale expandate, rondele din grau si orez expandat dar si pentru o diversificare a gamei de produse expandate/extrudate pentru creșterea adresabilității unor noi grupuri țintă ( persoane cu afecțiuni celiace). De asemenea firma ar dori să transpună la nivel industrial tehnologii noi de obținere a unor produse din cereale grâu sau non grâu prin folosirea extrudării. Pentru aceasta S.C. DOMA SRL a încheiat un contract de cercetare cu Universitatea Ștefan cel Mare cu tematica: Studiu privind posibilități de diversificare a gamei sortimentale de cereale expandate și implementarea standardului de calitate IFS Food.

Principiile pe care se bazează activitatea noastră sunt:
• Sporirea încrederii clienţilor şi salariaţilor noştri în firma, în capacitatea acesteia de a livra exclusiv produse si servicii de calitate si sigure pentru consumatori, în mod constant;
• Livrarea către clienţi numai a produselor si serviciilor conforme condiţiilor specificate şi sigure pentru consum, la termenele stabilite, în scopul creşterii satisfacţiei acestora;
• Optimizarea permanenta a nivelului calitativ al produselor si serviciilor noastre concomitent cu reducerea numărului de rebuturi şi a reclamaţiilor clienţilor;
• Extinderea colaborării in diferite rețele de supermarket-uri si distribuitori din toata tara și crearea de parteneriate pe termen lung cu colaboratorii noștri;

Obiectivele principale în domeniul calității si siguranţei alimentelor ale organizaţiei noastre pentru satisfacerea acestor principii sunt următoarele:
• menținerea sistemului de management al calității si siguranței alimentului FSSC 22000 in cadrul SC DOMA SRL și crearea premiselor pentru implementare IFS Food version 6;
• Prevenirea neconformităţilor în toate zonele de activitate ale organizației;
• Instruirea şi motivarea personalului pentru îmbunătăţirea continuă a calității si siguranței alimentelor;

În speranța unei bune colaborări pe viitor așteptăm sa ne contactați in legătură cu orice aspect al firmei sau al produselor noastre .

Misiunea noastră este sa oferim cea mai simplă, convenabilă si eficientă metodă de a satisface cerințele clienților noștri.

In firma DOMA S.R.L. este promovata o cultura organizațională puternica având ca valoare fundamentala orientarea către client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Afacerile care merită făcute sunt cele bune, cele foarte bune și cele împreună cu noi.